Op affiliate trip naar Marrakech!

Één van de dingen waar ik als ondernemer altijd ontzettend veel energie en motivatie uit haal, is het spreken van mede-ondernemers. Het is helemaal mooi als deze ondernemers in dezelfde branche werken en je daadwerkelijk begrijpen als je wat technische termen naar hun hoofd slingert. Als (o.a.) affiliate publisher is het daarom leuk om mede-publishers te spreken, aangezien vele van hen een soortgelijke business runnen. Om die reden zijn er de afgelopen jaren diverse initiatieven gelanceerd die de affiliate markt zo af en toe bij elkaar brengt (bijv. de affiliate borrels en de affiliate dag).

Het leukste initiatief is verreweg de affiliate trip! Sinds een aantal jaar organiseert Daisycon (en M4N afgelopen jaar overigens ook) een trip met een groep succesvolle publishers. Niet alleen snappen deze mensen wat affiliate marketing is, ze begrijpen ook hoe je het goed moet doen!

Tot nu toe ben ik enkel met IJsland en Valencia mee geweest (de Malta- en Istanbul trips heb ik moeten afzeggen i.v.m. andere reizen), en iedere keer kwam ik bomvol motivatie en inspiratie terug! Doordat je als groep een aantal dagen met elkaar optrekt, leer je elkaar écht kennen en komen er iedere keer leuke samenwerkingen uit voort.

Dit jaar gaat de Daisycon affiliate trip naar Marrakech. Aangezien ik dit jaar mijn target niet ga halen, besloot ik om vanuit Cambodja mee te doen met een wedstrijd die Daisycon had uitgeschreven: “Maak een grappig, mooi, creatief, gek filmpje of foto met onze Daisycon Speedo in de hoofdrol. The sky is the limit!”. Zo gezegd, zo gedaan. Zie hier mijn inzending:

Gisteravond was ik bij de Daisycon affiliate borrel, en kreeg daar te horen dat ik de wedstrijd heb gewonnen. Ik ga dit jaar dus mee naar Marrakech!


Seger Geerars van Daisycon overhandigde de prijs – ik ga mee naar Marrakech!

Via deze weg wil ik Daisycon graag van harte bedanken! Ik weet nu al dat ik weer vol inspiratie thuis kom :)

Groeten,

Wilco

Over Wilco de Kreij

Wilco is een 26-jarige internet ondernemer met een grote passie voor online marketing. Hij heeft door de jaren heen vele verschillende (online) ondernemingen opgezet, in zowel binnen- als buitenland. Je vindt hem ook op Twitter & Google+.

Reacties

 1. Geweldig filmpje! Met welke software heb je die gemaakt? En terecht gewonnen :)

 2. Hoi Wilco,
   
  Uit je bovenstaand verslag lees ik dat je motivatie om me te gaan een wellicht een net zo valide reden was om te winnen als je prachtige inzending.
  Maar onderschat de competitie niet die hebben ook goed werk geleverd: met speciale vermelding Marco Duindam, Rob Klaassen en Matthias Thalens.(http://www.facebook.com/DaisyconNL)
   
  Wij organiseren de trip uit dankbaarheid voor de inzet van onze affiliates, dat doen we voor zowel voor de grote maar ook de kleine hebben altijd een of meer wildcards om mee te kunnen. Een heel belangrijk aspect is inderdaad de kennis overdracht en de samenwerking waarvan wij natuurlijk hopen dat dat vruchten afwerpt binnen ons netwerk. De andere is gewoon de fun, van het hebben van een toptijd met leuke lui die dezelfde hobby hebben als de daisyconners. Ik verheug me er nu al op.

  • Hallo Marko! Er zaten zéker mooie inzendingen bij, dus het was nog even spannend gisteren! Ben er in ieder geval blij mee :) 

   Tot in Marrakech (al ben ik zeker dat we elkaar voor die tijd nog wel treffen)!

 3. Christian zegt:

  Hey Wilco,

  Gefeliciteerd! Echt heel leuk gedaan die video.
  Die van Marco was trouwens ook erg leuk :-)

  Ik zie je hopelijk in Marrakech :-)

 4. Laurens T zegt:

  Top gedaan Wilco!

 5. Haha, denk ik log ff in op daisy zie ik daar Wilco op de foto! Leuk gedaan!

 6. Haha, denk ik log ff in op daisy zie ik daar Wilco op de foto! Leuk gedaan! 

Laat wat van je horen

*


 • cheap nfl jerseys
 • wholesale jerseys
 • http://onlinebizz.nl/wp-includes/js/crop