Emarky.nl is niet meer.. Of toch?

Zojuist heb ik het hele blog Emarky.nl overgezet naar een nieuw domein: OnlineBizz.nl. Het hele hoe & waarom lees je in deze post!

Waarom deze naamswijziging?

Zoals ik eerder dit jaar al liet weten was Emarky.nl met name een uitlaatklep om mijn kennis & ervaringen te delen. Daar is niets aan veranderd ;) 

Wat ik echter her en der merkte is dat men de (logische) associatie heeft met het blog zodra ze de naam “Emarky” horen. Emarky is echter de officiële bedrijfsnaam van mijn business, en heeft dus verder weinig met het blog zelf te maken. Sterker nog, ik zie het blog meer als hobby en houd dit dan ook liever gescheiden.

Om die simpele reden heb ik besloten om het blog onder een andere naam (OnlineBizz.nl) voort te zetten.

En ja – er zijn genoeg nadelen te benoemen.

Het voordeel van iets “hobbymatigs” is echter dat het niet zozeer om resultaat gaat. Alle mogelijke nadelen schuif ik dus schaamteloos van tafel ;)

What’s new?

Afgezien van de naamswijziging veranderd er relatief weinig. Ik zal nog altijd over online marketing blijven bloggen, al zullen er af en toe ook artikelen voorbij kunnen komen over randzaken als outsourcen etc.

De site heeft wel een nieuwe look gekregen, al is deze op moment van schrijven nog érg basic. Ik heb express voor een minimalistisch design gekozen (het Eleven40 theme draaiende op het Genesis framework), maar zal deze door de loop der tijd verder afmaken.

Daarnaast heb ik me de afgelopen dagen bezig gehouden met het volgende…

Online Business Mastercourse

Onlangs vroeg ik aan mijn nieuwsbrieflezers wat zoal hun (online) struikelpunten waren en/of waar ze graag mee geholpen zouden worden. In plaats van deze antwoorden in een reeks met blogartikelen te plaatsen, heb ik besloten een (gratis) cursus te maken die ingaat op het grootste deel van deze vragen!

Daarnaast heb ik een nieuwe ebooks geschreven die je er op de “koop” toe krijgt ;)

De cursus is bedoeld voor iedereen die serieus (!) bezig is om online z’n centen te verdienen.

Moet je je inschrijven? Nee, zeker niet. Je mág je inschrijven. Doe ermee wat je wilt ;)

Ik durf echter te garanderen dat je er geen spijt van gaat krijgen en dat je zéker nieuwe dingen gaat leren (ja, óók als je al langer in het vak zit ;)).

Vul je naam & email adres hieronder in en je krijgt direct gratis toegang!

Groeten,

Wilco

Over Wilco de Kreij

Wilco is een 26-jarige internet ondernemer met een grote passie voor online marketing. Hij heeft door de jaren heen vele verschillende (online) ondernemingen opgezet, in zowel binnen- als buitenland. Je vindt hem ook op Twitter & Google+.

Reacties

 1. Dylan Mouthaan zegt:

  Hey Wilco,

  Mooie naam en design. Hoop dat het ook weer leuke online marketing artikelen oplevert ;)

  Groet,
  Dylan

  Ps. Geen Disqus meer?

  • Wilco de Kreij zegt:

   Thanks Dylan! En nee, momenteel geen Disqus. Ben er nog niet helemaal over uit of ik het weer ga gebruiken, maar mocht ik dat alsnog besluiten: ze hebben een goede import-functie dus deze comments gaan dan ook gewoon mee!

 2. Toen ik je mailtje zag dacht ik er is toch niemand dood gegaan?…

  Maar gelukkig was het je bedoeling om de aandacht te vestigen dat je door gaat onder een andere naam ;)

  Ben benieuwd wat deze weg gaat brengen en blijf je zeker volgen… Of ga je al op een lange reis ;)

  Regards,
  Ray

  • Wilco de Kreij zegt:

   Haha nee, gelukkig niet ;-) Bedankt voor je comment Ray!

   Oh en voorlopig geen reis in de planning (enkel korte trips).. Volgend jaar op z’n vroegst weer wat langer!

 3. Een moeilijke keuze geweest denk ik, maar wellicht goed om hobby en zakelijk meer gescheiden te houden. Ik blijf beide volgen iig :)

  Succes!

 4. Mooie basic theme, wat mij betreft kun je deze prima houden zo.
  Ik ga de ontwikkelingen op je blog in de gaten houden. Succes!

  Gr,
  Marcel

 5. Als je je een keer verveelt, kun je wellicht hier even naar kijken. :)

  https://help.aweber.com/entries/21749151-why-does-hitting-tab-switch-me-between-forms

 6. Eh Wilco,

  Ziet er goed uit man. Je bent druk geweest zie ik.
  Ik heb me even aangemeld voor je course. Ben namelijk benieuwd wat je ervan gemaakt hebt :)

  We spreken elkaar snel!

 7. Ziet er goed uit wilco. Heb me even aangemeld om te kijken hoe je backend eruit ziet.
  Ik gok wishlistmembers en Optimizepress:?

  Video’s zien er goed uit man!
  Spreek je snel weer

  • Wilco de Kreij zegt:

   Hey Luuk! Zie net je comment in de spambox staan, vandaar de wat latere reactie ;) Is enkel OptimizePress, komt geen Wishlist aan te pas! Thnx iig :)

 8. Beste Wilco,

  Complimenten voor de layout van je site. Basic….maar het leest erg prettig.
  Korte vraag: welke plugin gebruik jij voor de (naam/email) registratie van je bezoekers? Of zit deze ‘standaard’ in het theme? Ben namelijk op zoek naar een dergelijke tool die je kan personaliseren en aan MailChimp kan koppelen.

  Thanks.
  Rob

  • Wilco de Kreij zegt:

   Thanks Rob – goed om te horen! Heb deze custom in HTML in het theme gezet (dus handwerk).. Heb even OptinSkin gebruikt (premium plugin), maar daar zat geen enkele opt-in bij die naar mijn idee goed/mooi genoeg was.. Dus vandaar even zo :)

Laat wat van je horen

*


 • cheap nfl jerseys
 • wholesale jerseys
 • http://onlinebizz.nl/wp-includes/js/crop