5 porties motivatie die iedere ondernemer nodig heeft

Waar haal jij je motivatie vandaan? Zolang je voldoende uitdaging hebt zul je waarschijnlijk weinig moeite hebben jezelf te motiveren, maar eens in de zoveel tijd is bij iedereen de motivatie wel eens ver te zoeken…

Zelf haal ik de motivatie verhaal uit de verhalen van andere mensen. Mensen die ook ondernemers zijn, veel meemaken of op een andere manier een indrukwekkend verhaal te vertellen hebben. Een aantal van die vertalen zijn op een mooie manier in video uitgedrukt en geven mij dan ook – iedere keer weer – een portie motivatie en inspiratie zodra ik ze zie!

Doe jezelf een plezier en bekijk onderstaande 5 porties motivatie!

“You want something? Go get it. Period.”

Het (waargebeurde) succesverhaal van Chris Gardner is door de film The Pursuit Of Happyness in één klap bekend geworden. Ontzettend inspirerend verhaal! Hier is mijn favoriete deel van de film:

“If you want something in life, reach out and grab it”

Als reiziger kon ik niet om deze film heen: Into The Wild is één van mijn favoriete films! De film gaat over Christopher McCandles, een jongen die al zijn bezittingen weg deed en zijn passie achterna ging: reizen. Ontzettend inspirerend verhaal!

“How bad do you want it?”

Deze video is gebaseerd op een motiverende speech van Sean Walker. Misschien nog wel de meest motiverende video in deze reeks!

“I love living life. I am happy.”

Wat een held is Nick Vujicic! Ongelooflijk… Hij heeft geen armen of benen, maar het is bizar wat hij zoal kan en hoe hij in het leven staat! Echt, wat een held..

“Entrepreneurs can change the world”

Deze video gaat niet over een bepaald persoon of een specifiek verhaal maar werkt nog altijd ontzettend motiverend en inspirerend! Het is gemaakt door de mensen van GrassGopper.

Nogmaals, ik zou je aanraden al deze videos te bekijken. Het kost je per filmpje een paar minuten tijd, maar ik beloof je dat het de moeite waard zal zijn!

Welke video werkt het meest motiverend & inspirerend voor jou?

P.S. Deze blogpost heb ik elders al eens in het Engels geplaatst. Vond deze videos echter een repost waard!

Over Wilco de Kreij

Wilco is een 26-jarige internet ondernemer met een grote passie voor online marketing. Hij heeft door de jaren heen vele verschillende (online) ondernemingen opgezet, in zowel binnen- als buitenland. Je vindt hem ook op Twitter & Google+.

Reacties

  1. Wat gaaf, zeker de speech van Sean Walker! Dank voor het plaatsen hiervan, ik zal niet slapen vannacht! :)

  2. deze is ook heel goed: http://www.youtube.com/watch?v=q5nVqeVhgQE

  3. Sjef, How Bad do you want it is van Eric Thomas ;) 

Laat wat van je horen

*


  • cheap nfl jerseys
  • wholesale jerseys
  • http://onlinebizz.nl/wp-includes/js/crop