[podcast] De Ups en Downs van een Online Ondernemer

De titel verraadt het al: ik ben een podcast gestart! Zelf luister ik altijd met veel plezier naar een aantal podcasts en dus besloot ik vorige week om me er ook eens aan te wagen. Uiteraard zijn er meer redenen waarom ik deze podcast ben begonnen, maar die hoor je in de podcast ;)

Op het moment dat ik besloot een podcast te starten heb ik direct een studio microfoon gekocht om mezelf zodoende te verplichten ook écht een podcast op te nemen. Dat heeft geholpen, want ondanks de drukte (veel nieuwe projecten, afgelopen weekend naar LinkLove, etc) heb ik vorige week de eerste podcast opgenomen!

Waar gaat de 1e podcast over?

In deze eerste podcast ga ik met name in op de hoogte- en dieptepunten die ik door de jaren (als online ondernemer) heb meegemaakt – en wat ik daar zoal van heb geleerd. Ik weet zéker dat zowel beginnende als gevorderde online ondernemers en marketeers iets aan deze podcast hebben :) Bovendien weet je na het beluisteren van deze podcast precies waar ik me zoal (online) mee bezig houd… ;)

In de podcast deel ik ook vertrouwelijke informatie. De reden dat ik dat aandurf is heel simpel: een podcast valt niet doorheen te skimmen, die zul je echt moeten beluisteren wil je er wat uit halen. Zodoende weet ik dat ik die informatie enkel deel met mensen die écht wat willen leren en/of zich interesseren in mijn verhaal.

Ok, genoeg geschreven. Je kunt de podcast direct beluisteren door hier te klikken.

Laat je het weten als je de podcast beluisterd hebt?

Over Wilco de Kreij

Wilco is een 26-jarige internet ondernemer met een grote passie voor online marketing. Hij heeft door de jaren heen vele verschillende (online) ondernemingen opgezet, in zowel binnen- als buitenland. Je vindt hem ook op Twitter & Google+.

Reacties

 1. Jammer dat ik nu niet kan luisteren, maar het “klinkt” veel belovend.

 2. Boeiende podcast. Ik volg je al enige tijd. Wat me opvalt is dat je net als ik alle trends en slaps hebt meegemaakt. Google arbitrage, Google slap e.d.
  Welke kant wil je uitgaan? Email marketing/listbuilding is op dit moment de meest solide businessmodel.
  Werken affiliatesites gebaseerd op datafeeds nog?

  • Bedankt Sab! Ben op dit moment nog wat dingen aan het uittesten. Op basis daarvan wil ik de exacte strategie gaan uitstippelen, maar e-mail gaat daar sowieso een onderdeel van zijn :)

   Heb momenteel geen datafeed-sites meer draaien, maar m.i. werkt dat niet meer 1:1. Je zult daadwerkelijk meerwaarde moeten leveren (lees: creatief zijn) wil dat nog rendabel zijn.

 3. goed begin….een tip voor het presenteren. Probeer OVERDREVEN langzaam te praten, dan klinkt het voor de luisteraars heel normaal.
  Voordelen: je podcast wordt langer, en je krijgt meer tijd om te denken tijdens het praten.

 4. Richtte je je met je adsense en affiliate projecten op de Nederlandse markt of buitenland? 

 5. Drips zegt:

  Leuke podcast ! Moet ook dringend eens iets beginnen ondernemen. Bedankt voor je woorden van moed & inspiratie :)

 6. Niet vergeten de $10 dollar steaks bij Cargo bar als afleiding :) 

 7. Ik had je verhaal al gehoord in een persoonlijk gesprek maar via een podcast ook erg leuk! Ik zeg ga er mee door!

 8. C Oldebijvank zegt:

  Beste Wilco,

  Supergave podcast, je hebt een volger erbij!! Idd nooit opgeven en altijd blijven doorgaan, mooi statement!!

  Echt tof kerel!! Door Pat Flynn ben ik http://www.sliminkomen.nl begonnen.

  Groeten,

  Coen Olde Bijvank

 9. Leuke podcast Wilco! Het is altijd fijn om te horen dat je niet de enige bent met te veel ideeën en daardoor te weinig focus.

Laat wat van je horen

*


 • cheap nfl jerseys
 • wholesale jerseys
 • http://onlinebizz.nl/wp-includes/js/crop