Gratis WordPress plugin: Social Booster

We weten allemaal dat social media ontzettend waardevol is… mits je het goed inzet!

Maar hoe zorg je ervoor dat mensen jouw website delen op sites als Twitter, Facebook en Google +? Niet zomaar een paar tweets of likes, maar een continue stroom aan likes, tweets, +1′s en (uiteindelijk) dus bezoekers!

Om dat voor elkaar te krijgen heb ik een gratis WordPress plugin voor je.

Met deze plugin kun je bepaalde delen van je WordPress pagina’s/posts namelijk eenvoudig afschermen. Enkel nadat je bezoeker de pagina heeft gedeeld via social media zal de verborgen content (automatisch) zichtbaar worden.

Op deze manier kun je eenvoudigweg iets waardevols “ruilen” voor een like of tweet..!

Social Booster downloaden

Hoe kan ik deze plugin beter demonstreren dan hem direct toe te passen? Je kunt deze plugin hieronder dus gratis downloaden mits je deze pagina op je social media deelt!

Deel deze pagina om Social Booster gratis te downloaden.
Met dank aan Social Booster

(Direct nadat je deze pagina via één van bovenstaande knoppen hebt gedeeld zal deze pagina zichzelf verversen waarna de download link hierboven zichtbaar wordt).

Wat kun je er  mee?

In principe kun je elk onderdeel van je pagina of post verbergen totdat iemand je pagina via social media heeft gedeeld. Op deze manier kun je bijvoorbeeld bepaalde (waardevolle) content, een ebook of kortingscode ruilen voor social media aandacht.

Ook kun je eenvoudig YouTube video’s verbergen zodat deze enkel zichtbaar zijn nadat de pagina is gedeeld:


Deel deze pagina om deze (test)-video te kunnen zien!
Met dank aan Social Booster

(Op het moment dat je de plugin via bovenstaande box gedownload hebt, zal de bovenstaande YouTube-demonstratie ook “unlocked” zijn).

Wat vind je ervan? Heb je (creatieve) ideeën om dit toe te passen? Ik hoor het graag in de comments hieronder!

(P.S. Het verhaal waarom ik deze plugin heb laten maken lees je hierrrr)

Reacties

 1. Hallo Wilco

  Super handige wordpress plugin en leuk in gebruik! Heel eenvoudig te installeren!

  Wel een vraagje, wat is er te doen aan deze tekst in de video: Geheime%20video%20met%20belangrijke%20tips%21
  Ik hoor het graag

  gr

  Martijn

 2. Hoi Wilco,

  coole plugin!! had al zo iets op de kop kunnen tikken maar vooral die deelfunctie met video’s is toppie! trouwens … waar heb jij je sidebar optin laten designen? of is dit ook via een plugin?? grtjs Bart

  • Wilco de Kreij zegt:

   Sidebar is custom-made (maar begin volgend jaar komt er waarschijnlijk wel een plugin uit waarmee je die (+ wat extra coole functies ;-)) ook kunt maken ;)

 3. Beste Wilco,

  Ik ben er heel blij mee dat je deze gratis hebt willen weggeven aan je nieuwsbrieflezers.

  Heel tof van je.

  Groetjes,

  Diana

 4. Hey Wilco,

  Dit is wel een aanwinst. Ik was ook al bekend met Betaalsociaal.nl, waarbij je ook eerst iets moet delen voordat je iets kan downloaden.

  • Wilco de Kreij zegt:

   Jep – dat is inderdaad net zoiets. Dit is voor de bezoeker net even wat makkelijker (hoeft geen applicatie te accepteren etc).

 5. Jammer, heb je tweet 2x op twitter geslingert maar pagina ververst zich niet. Zal wel weer aan chrome liggen, al vaker tegen probleempjes aangelopen…

  • Wilco de Kreij zegt:

   Hmm – appart.. Draai hier ook op Chrome en hier werkt het prima! Mail me gerust als je nog geen toegang hebt kunnen krijgen :)

 6. erg handig. Bedankt

 7. Ik krijg het niet werkend… :-/

  http://www.dailybits.be/ijsland-reisgids-pdf/

 8. Ik vraag me af hoe ik deze plugin moet installeren. Ik zie 5 mapjes en 1 php file. Moet ik die zo los in de plugin directory plaatsen?

  • Wilco de Kreij zegt:

   De map “social-booster” moet in /wp-content/plugins/ gezet worden (zodat het /wp-content/plugins/social-booster/ wordt). Daarin staan de files die jij beschrijft :)

 9. Hoi Wilco,

  Ik heb mijn plugin voor cache uitgeschakeld, maar ik krijg de plugin van jou wel geinstalleerd en geactiveerd maar wat ik ook probeer ik kan er niets mee. Als ik een video selecteer en dan op de knop druk dan gebeurt er niets. Wat zie ik over het hoofd?

  Groeten Sytze

 10. Hoi,
  ik heb de plugin gedownload en geïnstalleerd maar ik krijg nog steeds de melding dat ik mijn inschrijving moet bevestigen, wat ik gedaan heb. Nu is het zo dat de email adressen verschillen. Kan het hiermee te maken hebben ?

 11. Hoi Wilco,

  Ik heb hetzelfde probleem en het is nog niet opgelost. Ik kan ook nergens de e-mail vinden waarin moet staan dat ik de inschrijving moet bevestigen. Wel krijg ik regelmatig e-mails van je, blijkbaar sta ik wel op de lijst.

  Groeten Sybje

 12. Cool! ga deze plugin ook eens proberen! Thx

Laat wat van je horen

*


 • cheap nfl jerseys
 • wholesale jerseys
 • http://onlinebizz.nl/wp-includes/js/crop